Başkanın Mesajı
16342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16342,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17303,elementor-page elementor-page-16342
 

Başkanın Mesajı

BAŞKANIN MESAJI

Elif İplik ailesi olarak 21 yılı geride bırakmanın gururunu yaşadığımız  bu günlerde, geleceğe daha ve umutlu bakabilmenin heyecanı içindeyiz.

1999 yılından buyana attığımız tüm adımlarda güçlü ve kararlı olmaya çalıştık. Sadece bir tekstil fabrikası olarak anılmayı asla istemedik.

Yatırımlarımızda ülke ekonomisine katkıda bulunmak, topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, gençleri eğitmeyi geleceğe ekilen tohumlar olarak görmek misyonumuz haline geldi.

Bir kurum geliştiği, aynı ölçüde de geliştirdiği sürece varolabilir. Özdeğerlerinden hiç vazgeçmeyen teknolojik yatırımlara değer veren, ülkemizin adını tüm dünyada duyurmayı görev edinen Elif İplik olarak; tüm çalışanlarımıza, ailelerimize ve bize inanan herkese teşekkür ediyoruz

Daha gidecek çok yolumuz var.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

                                                    HACI BÜNYAMİN BALCI

TurkishEnglish